0140875
contestada

Read the excerpt from "Lewis Hine Helps a Nation See the Light." In 1904, a group of people who were concerned about children working in factories and other industries created the National Child Labor Committee. They wanted to raise the age at which children could be hired. They also sought to lower the number of hours children were allowed to work, because they wanted children to be able to attend school. This committee spoke out, but words were not enough to create change. What conclusion can be drawn by connecting knowledge of the historical time period with information in the text? The use of child labor in factories and other industries was very common. The use of child labor was considered unacceptable by most business owners. The use of child labor was considered an unacceptable alternative to formal education. The use of child labor in factories and other industries was very rare.

Respuesta :

The use of child labor in factories and other industries was very common.

This is the best option. The information in the excerpt indicates that child labor was a big enough problem that a committee was formed to speak out for children's rights. The other options seem less likely because if most business owners found child labor unacceptable it wouldn't be wide-spread enough for a committee to be formed. Also, the excerpt does not state that it's an unacceptable alternative to formal education. While the excerpt does mention that reducing the number of hours children are allowed to work would give them time for school, it doesn't say anything about work being a replacement for education. The reasoning for choosing the first option negates the last one. It's either common or rare.

The uses of child labor in factories and other industries were very common is the conclusion can be drawn by connecting knowledge of the historical time period with information in the text. Hence, option A is correct.4

What is the content of the passage?

According to the facts in the excerpt, child labor was a significant enough issue that a committee was established to advocate for children's rights. The other choices appear less plausible because a committee wouldn't be constituted if the majority of business owners thought child labor to be unacceptable. Additionally, the excerpt does not say that it is a poor substitute for formal schooling.

Although the excerpt does imply that limiting the number of hours that kids can work will give them more time for school, it makes no reference to employment as a substitute for education.

Thus, option A is correct.

For more details about content of the passage, click here:

https://brainly.com/question/3328311

#SPJ6

ACCESS MORE
EDU ACCESS